Advertisement

Kastamonu Kanyonu - Dünyanın en derin ikinci kanyonu olan Valla Kanyonu'na ... - Kendinizi doğanın kollarına bırakıp, yaşayabileceğiniz en unutulmaz.

Kastamonu Kanyonu - Dünyanın en derin ikinci kanyonu olan Valla Kanyonu'na ... - Kendinizi doğanın kollarına bırakıp, yaşayabileceğiniz en unutulmaz.. Kastamonu gezilecek yerleri bölgelere ayırdık. Kastamonu il sınırları içerisinde bulunan valla kanyonu görsel bir şölen sunuyor. Devrekani çayının karadeniz'e yolculuğunda küre dağları içinde açmış olduğu bu doğa üstü fenomen, pınarbaşının 26 km. Türkiye kanyon ve doğa sporları festivali kapsamında valla kanyonuna giren 2'si sağlık çalışanı 4 kişi kayboldu. Kanyon hakkında daha fazla fikir görün.

Keşfedildiği günden itibaren pek çok kişinin merak ettiği valla kanyonu birçok ziyaretçiyi de ağırlamaktadır. Türkiyemizin gezmeye görmeye değer yerlerinden pınarbaşı ve valla kanyonu, kastamonu iline bağlı pınarbaşı ilçesinde bulunmaktadır. Kendinizi doğanın kollarına bırakıp, yaşayabileceğiniz en unutulmaz. Kastamonu'da gezilmesi gereken 6 harika kanyon. Kanyonun içinde yaklaşık 1,5 km yürüyüş platformu var.

Kastamonu Pınarbaşı Horma Kanyonu - YouTube
Kastamonu Pınarbaşı Horma Kanyonu - YouTube from i.ytimg.com
Bu yazımızda kastamonu'nun doğası ve kastamonu'da gezilmesi gereken 6 harika kanyon ve özellikleri hakkında bilgiler ve fotoğraflar bulabileceksiniz. Valla kanyonu bu doğal güzelliklerden birisidir. Kastamonu gezilecek yerleri bölgelere ayırdık. Daha doğrusu dünyanın en derin 2. Kanyonun içinde yaklaşık 1,5 km yürüyüş platformu var. Kastamonu'da gezilmesi gereken 6 harika kanyon. Valla kanyonu küre dağları içerisinde yeralan kanyonların en büyüğü valla kanyonu'dur. Valla kanyonu 'nun dünyanın en derin 2.

Valla kanyonu bu doğal güzelliklerden birisidir.

Valla kanyonu, kastamonu ili pınarbaşı i̇lçesi muratbaşı köyü'nde bulunmaktadır.yakın zamanda ortaya çıkan kanyonun çok değişik bir keşfedilme hikayesi bulunmaktadır. Peki valla kanyonu kastamonu ilinde nerede? Bu yüzden gezginlerin mutlaka kastamonu'da gezilecek yerler listelerinde bulundurmalarını tavsiye ediyorum. Bölgeye kastamonu merkezinden gitmek için kullanılacak en iyi yol. Kastamonu'nun en güzel manzaralarından biri olan valla kanyonu, görebileceğiniz en muhteşem yerlerden biridir. Pınarbaşı'nda bulunan kanyonda dar ve uzun koridorlar boyunca akan su bazen çağlayan halinde. Kastamonu sınırlarındaki doğa ve parklar. Valla kanyonu bu doğal güzelliklerden birisidir. Küre dağları milli parkı içerisinde yer alan horma kanyonu batı karadeniz'in en güzel yürüyüş amasra'dan yaklaşık 1 saat 40dakikalık araç sürüşü uzaklığında bulunan kanyon yaklaşık 3km. Valla kanyonu küre dağları içerisinde yeralan kanyonların en büyüğü valla kanyonu'dur. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi muratbaşı köyü sınırları içinde. Valla kanyonu, kastamonu ili, pınarbaşı ilçesi, muratbaşı (valla) köyü sınırları içinde bulunur. Kastamonu pınarbaşı bölgesinin güzelliklerinin çok küçük bir bölümünün videosu.

Küre dağları milli parkı içerisinde yer alan horma kanyonu batı karadeniz'in en güzel yürüyüş amasra'dan yaklaşık 1 saat 40dakikalık araç sürüşü uzaklığında bulunan kanyon yaklaşık 3km. Valla kanyonu, kastamonu ili, pınarbaşı ilçesi, muratbaşı (valla) köyü sınırları içinde bulunur. Pınarbaşı'nın 26 kilometre kuzeyindeki muratbaşı köyü yakınlarında, devrekani çayı ile kanlı&. Sabahın ilk saatleri kastamonun pınarbaşı ilçesinde sabah kahvaltısı için mola veriyoruz, kahvaltıdan sonra horma. Kastamonu sınırlarındaki doğa ve parklar.

Kastamonu Valla Kanyonu - YouTube
Kastamonu Valla Kanyonu - YouTube from i.ytimg.com
Bu yazımızda kastamonu'nun doğası ve kastamonu'da gezilmesi gereken 6 harika kanyon ve özellikleri hakkında bilgiler ve fotoğraflar bulabileceksiniz. Yabani hayvanlara ev sahipliği yapıyor. 1 haftalık harika bir tatil sonunda koştura koştura kastamonu'ya döndüm, öğleden sonra yetişmem gereken bir toplantı vardı. Pınarbaşı'nın 26 kilometre kuzeyindeki muratbaşı köyü yakınlarında, devrekani çayı ile kanlı&. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi muratbaşı köyü sınırları içinde. Kastamonu, karadeniz bölgesinin batı kıyısında yer alan bir sahil şehridir. Kastamonu, amasra, pınarbaşı, horma kanyonu, valla kanyonu, çatak kanyonu, ılıca şelalesi, doğa turu, yürüyüş, kültür, yerel yaşam, çeşmi cihan, gezi, seyahat, ne halin varsa gez, kanyon, gezilecek. Kendinizi doğanın kollarına bırakıp, yaşayabileceğiniz en unutulmaz.

Kanyonu olan valla kanyonu, kastamonu'nun en vahşi kanyonlarından biri.

Devrekani çayı'nın küre dağları'nı parçalayarak oluşturduğu kanyondur. Valla kanyonu seyir terası nerede? Devrekani çayının karadeniz'e yolculuğunda küre dağları içinde açmış olduğu bu doğa üstü fenomen, pınarbaşının 26 km. Küre dağları millî parkı içinde yer alan kanyon 800 m derinliği ile türkiye' nin en derin 2. Valla kanyonu 'nun dünyanın en derin 2. Daha doğrusu dünyanın en derin 2. Kanyon kastamonu merkezine yaklaşık 80 km uzaklıkta azdavay i̇lçe sınırları içerisinde bulunuyor. Kanyon hakkında daha fazla fikir görün. Keşfedildiği günden itibaren pek çok kişinin merak ettiği valla kanyonu birçok ziyaretçiyi de ağırlamaktadır. Valla kanyonu bu doğal güzelliklerden birisidir. Pist ve doğa koruma alanı. Kastamonu il sınırları içerisinde yer almış olan pınarbaşı ilçesi, muratbaşı köyü'nde bulunan valla kanyonu, yakın zamanda ortaya çıkmış olup çok ilginç keşfedilme hikayesine sahiptir. Türkiyemizin gezmeye görmeye değer yerlerinden pınarbaşı ve valla kanyonu, kastamonu iline bağlı pınarbaşı ilçesinde bulunmaktadır.

Valla kanyonu, kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine bağlı valla kanyonu seyir terası nasıl gidilir? Devrekani çayı'nın küre dağları'nı parçalayarak oluşturduğu kanyondur. 2.gün cumartesi | horma kanyonu, ilıca şelalesi, çatak kanyonu. Oksijeni bol bir yerden sesleniyoruz size mis gibi yeşil, şırıl şırıl sular akıyor. Valla kanyonu 'nun dünyanın en derin 2.

Kastamonu Horma Kanyonu, Pınarbaşı Kanyon
Kastamonu Horma Kanyonu, Pınarbaşı Kanyon from dogadakiler.com
Küre dağları, valla kanyonu, ilıca şelalesi, gideros koyu öncelikli olarak gezilip görülmesi gereken yerler. Kanyonu olan valla kanyonu, kastamonu'nun en vahşi kanyonlarından biri. Kanyon hakkında daha fazla fikir görün. Devrekani çayının karadeniz'e yolculuğunda küre dağları içinde açmış olduğu bu doğa üstü fenomen, pınarbaşının 26 km. Pınarbaşı'nda bulunan kanyonda dar ve uzun koridorlar boyunca akan su bazen çağlayan halinde. 1 haftalık harika bir tatil sonunda koştura koştura kastamonu'ya döndüm, öğleden sonra yetişmem gereken bir toplantı vardı. Valla kanyonu 'nun dünyanın en derin 2. Kastamonu gezilecek yerleri bölgelere ayırdık.

Valla kanyonu devrekani çayı'nın küre dağları içinde açmış olduğu enfes bir görüntüye sahiptir.

Yabani hayvanlara ev sahipliği yapıyor. Sabahın ilk saatleri kastamonun pınarbaşı ilçesinde sabah kahvaltısı için mola veriyoruz, kahvaltıdan sonra horma. Kastamonu il sınırları içerisinde yer almış olan pınarbaşı ilçesi, muratbaşı köyü'nde bulunan valla kanyonu, yakın zamanda ortaya çıkmış olup çok ilginç keşfedilme hikayesine sahiptir. Kastamonu il merkezine yaklaşık 108 km uzaklıkta bulunan bu. Valla kanyonu 'nun dünyanın en derin 2. Valla kanyonu, pınarbaşı ilçesinin 26 km kuzeyinde bulunan muratbaşı köyü yakınlarındaki devrekani çayı ile. Valla kanyonu, kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine bağlı valla kanyonu seyir terası nasıl gidilir? Kastamonu'nun en güzel manzaralarından biri olan valla kanyonu, görebileceğiniz en muhteşem yerlerden biridir. Devrekani çayı'nın küre dağları'nı parçalayarak oluşturduğu kanyondur. Valla kanyonu, kastamonu ili pınarbaşı i̇lçesi muratbaşı köyü'nde bulunmaktadır.yakın zamanda ortaya çıkan kanyonun çok değişik bir keşfedilme hikayesi bulunmaktadır. Valla kanyonu seyir terası nerede? Valla kanyonu, kastamonu'da bulunan kanyonlar arasında benim favorim. 2.gün cumartesi | horma kanyonu, ilıca şelalesi, çatak kanyonu.

Kastamonu pınarbaşı bölgesinin güzelliklerinin çok küçük bir bölümünün videosu kastamonu. Valla kanyonu devrekani çayı'nın küre dağları içinde açmış olduğu enfes bir görüntüye sahiptir.

Posting Komentar

0 Komentar