Advertisement

Melek Mosso Sözleri - Melek Mosso Dogum Gunu Bedava Indir Beles Indir - Bir аsi ruhumu, acıylа boğаr zаmаn аlmаdı, vermedi bir şey bаnа dаhа dа.

Melek Mosso Sözleri - Melek Mosso Dogum Gunu Bedava Indir Beles Indir - Bir аsi ruhumu, acıylа boğаr zаmаn аlmаdı, vermedi bir şey bаnа dаhа dа.. Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Hadi diyelim ki biz hiçbir şeyiz. Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Bir umut yok sanki, bir yarın yok sanki, bir tadım noksan bii : Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri.

Melek mosso ağlarsam şarkı sözü, i̇çimde dikenler büyür, аzmimi pаrçаlаr. Kime sorsam herkes boka batmış. Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum? Çok üzgünüm, güvenini kırdım gülüşünü kestim, rezil ettim elaleme ben sorumluyum, yaralı gururundan kalbindeki korkudan.

Melek Mosso Yalniz Sozleri
Melek Mosso Yalniz Sozleri from i.pinimg.com
Çok üzdüysem bu benim suçum mu? Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Melek mosso şarkı sözü ve çevirileri: Hadi diyelim ki biz hiçbir şeyiz. Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri. Melek mosso doğum günü dinle bırak kesmeyi, yap üzmeyi çiçekler açıyor önünde doğum günün kutlu olsun hep sen ol yanımda (x2). Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım.

Güldüğüme bakma taşırım sırtımda dert bir ton ne kadar da yüksekte yürüsen düştüğün yer sert beton i̇çimden herkes onca.

Melek mosso şarkı sözü ve çevirileri: Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum? Mosso ismini sahne ismi olarak kullanmaktadır ve youtube'da böyle bilinmektedir. Melek mosso'nun gerçek ismi melek davarci'dır. Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Güldüğüme bakma taşırım sırtımda dert bir ton ne kadar da yüksekte yürüsen düştüğün yer sert beton i̇çimden herkes onca. Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Bu sayfada melek mosso şarkıcısına ait müzik dünyasına damga vurmuş en güncel ve popüler şarkı sözleri, gitar akorları ve şarkı sözü çevirileri yer almaktadır. Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum kasırga oldun yıkıp geçtin ıssız şehrimi o ilk günler ne güzeldi canım, gülüm. Bir umut yok sanki, bir yarın yok sanki, bir tadım noksan bii : Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz! Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar.

Melek mosso kızgınım şarkı sözleri. Bu sayfada melek mosso şarkıcısına ait müzik dünyasına damga vurmuş en güncel ve popüler şarkı sözleri, gitar akorları ve şarkı sözü çevirileri yer almaktadır. Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri. Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum kasırga oldun yıkıp geçtin ıssız şehrimi o ilk günler ne güzeldi canım, gülüm. Bir umut yok sanki, bir yarın yok sanki, bir tadım noksan bii :

Kadin Cinayetlerine Ve Tecavuzlere Tepki Gosteren Melek Mosso Bu Sozleri Yuzunden Sahneden Indirildi Sozluk Haberleri Guncel Haber Paylasim Gazete Haber
Kadin Cinayetlerine Ve Tecavuzlere Tepki Gosteren Melek Mosso Bu Sozleri Yuzunden Sahneden Indirildi Sozluk Haberleri Guncel Haber Paylasim Gazete Haber from paylasimgazete.com
Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz! Melek mosso kızgınım şarkı sözleri. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Melek mosso ağlarsam şarkı sözü, i̇çimde dikenler büyür, аzmimi pаrçаlаr. Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 10 defa 4 dile çevrildi). Melek mosso doğum günü dinle bırak kesmeyi, yap üzmeyi çiçekler açıyor önünde doğum günün kutlu olsun hep sen ol yanımda (x2). Benim yolum dar ve yokuşlu.

Bu sayfada melek mosso şarkıcısına ait müzik dünyasına damga vurmuş en güncel ve popüler şarkı sözleri, gitar akorları ve şarkı sözü çevirileri yer almaktadır.

Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 10 defa 4 dile çevrildi). Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Etiketler» türkçe şarkı sözleri » melek mosso kedi şarkı sözleri. Melek mosso tüm şarkı sözleri: Bir umut yok sanki, bir yarın yok sanki, bir tadım noksan bii : Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Çok üzdüysem bu benim suçum mu? Melek mosso kızgınım şarkı sözleri. Güldüğüme bakma taşırım sırtımda dert bir ton ne kadar da yüksekte yürüsen düştüğün yer sert beton i̇çimden herkes onca. Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum kasırga oldun yıkıp geçtin ıssız şehrimi o ilk günler ne güzeldi canım, gülüm. Hadi diyelim ki biz hiçbir şeyiz. Melek mosso ağlarsam şarkı sözü, i̇çimde dikenler büyür, аzmimi pаrçаlаr.

Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz! Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri. Sanki bir düzen içinde kalan kırıntılar.

Melek Mosso Unutan Kazanir Sarki Sozleri Soz Burada
Melek Mosso Unutan Kazanir Sarki Sozleri Soz Burada from www.sozburada.com
Etiketler» türkçe şarkı sözleri » melek mosso kedi şarkı sözleri. Melek mosso, ilk olarak bir müzik yarışmasına katıldı ve burada melek mosso. Güldüğüme bakma taşırım sırtımda dert bir ton ne kadar da yüksekte yürüsen düştüğün yer sert beton i̇çimden herkes onca. Yoksun artık, çok mu korkuttum şarkılar yarım kokunu unuttum benim yolum dar ve yokuşlu çok üzdüysem bu benim suçum mu kırıp atsaydım kalbini bir köşeye. Melek mosso tüm şarkı sözleri: Sanki bir düzen içinde kalan kırıntılar. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Bir аsi ruhumu, acıylа boğаr zаmаn аlmаdı, vermedi bir şey bаnа dаhа dа.

Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz!

Etiketler» türkçe şarkı sözleri » melek mosso kedi şarkı sözleri. Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Melek mosso'nun gerçek ismi melek davarci'dır. Sanki bir düzen içinde kalan kırıntılar. Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Melek mosso tüm şarkı sözleri: Mosso ismini sahne ismi olarak kullanmaktadır ve youtube'da böyle bilinmektedir. Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 10 defa 4 dile çevrildi). Yoksun artık, çok mu korkuttum şarkılar yarım kokunu unuttum benim yolum dar ve yokuşlu çok üzdüysem bu benim suçum mu kırıp atsaydım kalbini bir köşeye. Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum? Melek mosso kızgınım şarkı sözleri. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Bi adım gei ian gir…

Etiketler» türkçe şarkı sözleri » melek mosso kedi şarkı sözleri melek mosso. Çok üzdüysem bu benim suçum mu?

Posting Komentar

0 Komentar